Frikë nga Persekutimi

Bashkëshortja e Luan Omarit tregon njohjen me të Përkthyesja dhe redaktorja e njohur në një rrëfim për “Unë gruaja”. Puna me përkthimin, fëmijëria, dashuria dhe marrëdhënia me bashkëshortin Luan Omari, mëmësia etj. Arrestimet në shtëpinë botuese “Naim Frashëri” dhe kujtimet për Bahri Omarin… E ruan të freskët në memorie periudhën kur punonte si redaktore në … Continue reading Frikë nga Persekutimi